Däckservice

RoBo Bilservice     Din kompletta bilverkstad

Grundad 1974

Vi erbjuder komplett däck och hjulservice.

Vår huvudleverantör på däck och fälgar

Vi utför all vanlig däckservice. Vi säljer alla märken av däck och fälgar. Vi byter däck och fälgar. Reparation av däck. Balansering. Vi ser till att du alltid får exakt det däck du önskar för bästa pris. Alla våra skrotdäck tas om hand på ett miljövänligt sett. Vi har däckförvaring och 4 hjuls inställning. Vi är komplett däckserviceverkstad.

Vi utför 4 Hjuls inställning

Håll koll på Däcken.

Vi utför 4-hjulsinställning och eller framvagnsinställning för att du får maximal körglädje och slitaget på dina däck samt bränslekostnaderna blir mindre. Kontrollera slitaget på däcken regelbundet. Det är en billig livförsäkring.

 

Denna tryp av slitage beror på saknad av riktig hjulinställning

Vi säljer nya däck och fälgar från de stora tillverkarna.

Detta är några av de märken vi säljer.

Klicka på hjulet nedan

för prisuppgifter.

Däckförvaring:

Vi förvarar dina däck för rimlig kostnad. Samtidigt håller vi koll på däckens kondition så du har alltid säkra hjul på din bil. Det är lätt att glömma att däcken är den enda kontaktytan mellan fordonet och marken. Det är därför som det är mycket viktigt att bibehålla prestandan och kvaliteten på dina däck för att säkra din säkerhet och mobilitet. För att göra det rekommenderar vi att du pratar med oss som är experter på däck.

RoBo Bilservice

Klangfärgsgatan 10A, 426 52 Västra Frölunda, Telefon: 031-298060

E-Post: robo@robobilservice.se

Copyright © All Rigths Reserved

hemsida11.se