Verkstad

RoBo Bilservice     Din kompletta bilverkstad

Grundad 1974

Verkstaden som klarar det mesta.

Vi använder endast godkända kvalitets reservdelar.

Krånglar bilen? Här är det vanligaste felen.

Visst är det irriterande när bilen krånglar. Men lugn, du är inte ensam om att råka ut för det. Förr eller senare går bildelar sönder, så är det bara. Inte helt överraskande är den vanligaste orsaken slitage. Och om det händer kan det vara tryggt att veta att du alltid kan kontakta RoBo Bilservice. Här är de vanligaste felen enligt Bilprovningen. Infästningar, Däck, Fjädrar, Bromsar, Styrväxel, Spindelleder, Styrleder, Vindruta och Bilbälte. RoBo Bilservice får du hjälp med dessa problem samt alla andra vanligt förekommande fel på alla bilmärken.

Vi gillar bilar, och vet vad vi gör

Hos oss blir arbetet utfört av skickliga och välutbildade bilmekaniker som känner till hur olika bilmärken och modeller fungerar. Allt dokumenteras utförligt i ett serviceprotokoll och i din servicebok.

Vi arbetar i ljusa och rena lokaler.

Vi arbetar i ljusa och rena lokaler. Det är viktigt för oss att kunden skal känna sig välkommen och att verkstaden är ren och fräsch. Vår verkstad är utrustad med 3 stycken nya liftar. Vi har skaffat all utrustning för att kunna avläsa felkoder och göra diagnos av elektroniken i flesta moderna bilar.

Vi har utbildat oss löpande för att vara uppdaterade när nyheter kommer inom den avancerade elektroniken i bilarna. Vi tar emot alla personbilar samt lätta lastbilar. Vi använder endast reservdelar servicedelar och oljor av erkända märken och lämnar sedvanlig garanti på alla reparationer vi utför.Vi är en märkesoberoende bilverkstad.

Vi utför service och reparationer på personbilar, lätta lastbilar och släpvagnar.

Vi arbetar med världens bästa produkter.

Vi erbjuder våra kunder Prolongs

olje och bränsletillsatser.

Vad är Prolong

" Ingen motsvarighet i världen " ( No Equal In The World ® ) och ”Det ultimata i skydd

och prestanda”( The Ultimate In Protection & Performance®) är inte bara registrerad

motto . Metall glid Formulan ( Prolong Anti Friction Metal Treatment ( AFMT ™ ) från

Prolong görs med framtida teknik som är unik världen över.

Förändringarna genom åren. Lite nostalgi.

Under årets lopp har förändringarna varit gigantiska inom bilindustrin. Förr i tiden när man skulle tanka fick man betjäning, och personalen fyllde på olja m.m. På bensinstationerna på den tiden fanns det de vanligaste reservdelarna.  Men allt eftersom bilarna blev mer avancerade minskade utbudet hos tapparna, i stället för reservdelar kom det korv och godis. Denna utveckling har likaså ägt rum på bilverkstäderna. Och detta ställer stora krav på en bilverkstad i dag. Både vad det gäller utrustning och utbildning. Vi på RoBo Bilservice har varit noga med att anpassa oss hela tiden till ny teknik och nya krav. Så vi kan påstå att vi är en morden bilverkstad.

Bensinstation och verkstad från förr.

Degans bensinstation.

RoBo Bilservice

Klangfärgsgatan 10A, 426 52 Västra Frölunda, Telefon: 031-298060

E-Post: robo@robobilservice.se

Copyright © All Rigths Reserved

hemsida11.se