Om oss

ERFARENHET

DU KAN LITA PÅ

Om oss, lite historik.

Om oss

Robo bilservice startade sin verksamhet 1974. Från första början var ambitionen att driva en all-bilverkstad med kunden i fokus.

Bilreparationer såg lite annorlunda ut på den tiden. Kunden kom med sin bil till verkstaden oavsett vad felet var. Det renoverades motorer, växellådor, bromsar, el, rost, små bubblor, ja överlag alla problem. På den tiden kallades service i folkmun för rundsmörjning. I dag är service helt annan historia. RoBo bilservice har funnits nu i snart 40 år. Anledningen är enkel, hårt arbete och kvalité på allt man gör. 

Dagens RoBo Bilservice

2008 övertog nuvarande ägare Farzad Moulaiyan driften av verkstaden. Rolf en av grundarna arbetade med Farzad i 1 år som bäddade för att kundvänligheten, samt kvalitén på driften fortsatte. Farzad är fullt utbildat inom bilreparationer och har arbetat i många år i branschen. I dag är RoBo bilservice knuten till AD verkstadskonsept som bäddar för löpande utbildning  och hög kvalité på både delar och service.

Ett av det första jag lärde mig när jag skulle driva eget var hur värdefull kunden är. Jag var medveten om från första början att har inte jag nöjda kunder, har jag inget företag. Så mitt sätt att få kunden att trivas med oss är att vara väl utbildat. Möta kunden med respekt och vara lyhörd för hans önskemål och utföra mitt arbete på bästa sätt. Detta säger Farzad på RoBo Bilservice.

Förstora: Klicka på bilderna.

Tekniken blir mer och mer avancerad så Löpande utbildning är ett måste.

Detta är diplom för några av de kurser som Farzad har gått för att alltid kunna ge den bästa servicen.