verkstad

ERFARENHET

DU KAN LITA PÅ

VÄLKOMMEN TILL VÅR BILVERKSTAD

Vi arbetar i ljusa och rena lokaler.

Det är viktigt för oss att kunden skal känna sig välkommen och att verkstaden är ren och fräsch. Vår verkstad är utrustad med 3 stycken nya liftar. Vi har skaffat all utrustning för att kunna avläsa felkoder och göra diagnos av elektroniken i flesta moderna bilar. Vi har utbildat oss löpande för att vara uppdaterade när nyheter kommer inom den avancerade elektroniken i bilarna. Vi tar emot alla personbilar samt lätta lastbilar. Vi använder endast reservdelar servicedelar och oljor av erkända märken och lämnar sedvanlig garanti på alla reparationer vi utför.

Vår kompetens


Förutom lång erfarenhet och specialutbildning har vi självklart modern utrustning och de senaste diagnosverktygen för att reparera och serva din bil. 

Vår service

Nöjda kunder är A och O för oss och vi är stolta över att kunna ge dig både kvalitetsservice och samtidigt korta väntetider. Oftast kan du hämta din servade bil redan samma dag.

Alla Bilmärken

Vi servar alla bilmärken med bibehållna garantier från tillverkaren.

Vi använder endast godkända kvalitets reservdelar.

Krånglar bilen? Här är det vanligaste felen.

Visst är det irriterande när bilen krånglar. Men lugn, du är inte ensam om att råka ut för det. Förr eller senare går bildelar sönder, så är det bara. Inte helt överraskande är den vanligaste orsaken slitage. Och om det händer kan det vara tryggt att veta att du alltid kan kontakta RoBo Bilservice. Här är de vanligaste felen enligt Bilprovningen. Infästningar, Däck, Fjädrar, Bromsar, Styrväxel, Spindelleder, Styrleder, Vindruta och Bilbälte. På RoBo Bilservice får du hjälp med dessa problem samt alla andra vanligt förekommande fel på alla bilmärken.

Vi arbetar med världens bästa Oljeprodukter

Klicka på länken här

nedan och läs allt om

Prolong: